Navigators Studentenvereniging Den Haag is een christelijke studentenvereniging met als motto: “Christus kennen en Hem bekend maken”. Geloven staat centraal bij onze vereniging, maar we zijn niet verbonden met een kerk, partij of stroming. De leden van NSDH vormen dan ook een bonte verzameling met verschillende achtergronden.

Ook als je geïnteresseerd bent, maar (nog) niet gelooft, ben je hartelijk welkom bij NSDH. Want bij NSDH wordt er volop gediscussieerd, gevraagd en geleerd over veel onderwerpen. Eens in de twee weken doen we in kringen Bijbelstudie. Ook zijn er ééns per twee weken activiteiten met de hele vereniging. Dit kunnen gezellige activiteiten zijn, zoals een disputenstrijd of een spelletjesavond, of verdiepende avonden met een spreker of worship. Uiteraard wordt elke avond afgesloten met een borrel!

Benieuwd hoe dat er nou uitziet? Kijk eens naar de foto’s, of kom natuurlijk gewoon een avondje langs voor goed eten, gezelligheid en een biertje op onze sociëteit aan Azaleastraat 2 in Den Haag! Wil je lid worden? Hartstikke leuk! Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of je direct inschrijven.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for navigatorsdenhaag is not valid or has expired. Feed will not update.

There’s an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin’s Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.