De Vereniging

Navigators Studentenvereniging Den Haag is een christelijke studentenvereniging met als motto: “Christus kennen en Hem bekend maken”. Geloven staat centraal bij onze vereniging, maar we zijn niet verbonden met een kerk, partij of stroming. De leden van NSDH vormen dan ook een bonte verzameling met verschillende achtergronden.

Ook als je geïnteresseerd bent, maar (nog) niet gelooft, ben je hartelijk welkom bij NSDH. Want bij NSDH wordt er volop gediscussieerd, gevraagd en geleerd over veel onderwerpen. Eens in de twee weken doen we in kringen Bijbelstudie. Ook zijn er ééns per twee weken activiteiten met de hele vereniging. Dit kunnen gezellige activiteiten zijn, zoals een kringenstrijd of een spelletjesavond, of verdiepende avonden met een spreker of worship. Uiteraard wordt elke avond afgesloten met een borrel!

Benieuwd hoe dat er nou uitziet? Kijk eens naar de foto’s op onze Instagrampagina of kom natuurlijk gewoon een avondje langs voor goed eten, gezelligheid en een biertje op onze sociëteit aan Azaleastraat 2 in Den Haag! Wil je lid worden? Hartstikke leuk! Je kunt hier contact met ons opnemen voor meer informatie.

Navigators Studenten Verenigingen

NSDH is onderdeel van Navigators Studenten Verenigingen (NSV). Dit is een landelijke organisatie waar alle Navigators studentenverenigingen, 13 in totaal, onder vallen. Gezamelijk zijn er verschillende landelijke activiteiten, zoals de NSV Sportdag en het NSV Songfestival. Meer informatie over NSV vind je op https://www.navigators.nl/nsv/home