De Vereniging

Navigators Studentenvereniging Den Haag is een christelijke studentenvereniging met als motto: “Christus kennen en Hem bekend maken”. Geloven staat centraal bij onze vereniging, maar we zijn niet verbonden met een kerk, partij of stroming. De leden van NSDH vormen dan ook een bonte verzameling met verschillende achtergronden.

Ook als je geïnteresseerd bent, maar (nog) niet gelooft, ben je hartelijk welkom bij NSDH. Want bij NSDH wordt er volop gediscussieerd, gevraagd en geleerd over veel onderwerpen. Eens in de twee weken doen we in kringen Bijbelstudie. Ook zijn er ééns per twee weken activiteiten met de hele vereniging. Dit kunnen gezellige activiteiten zijn, zoals een disputenstrijd of een spelletjesavond, of verdiepende avonden met een spreker of worship. Uiteraard wordt elke avond afgesloten met een borrel!

Benieuwd hoe dat er nou uitziet? Kijk eens naar de foto’s, of kom natuurlijk gewoon een avondje langs voor goed eten, gezelligheid en een biertje op onze sociëteit aan Azaleastraat 2 in Den Haag! Wil je lid worden? Hartstikke leuk! Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of je direct inschrijven.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.